Hartman reageert op loting: "Gelukkig is het thuis"

Quilindschy Hartman was donderdagavond te gast bij Viaplay en was daar niet voor niets, want de verdediger van Feyenoord debuteerde namelijk als analist tijdens het WK Darts. Op het einde van de avond reageert hij op de loting voor de achtste finales van de TOTO KNVB Beker.

De Rotterdammers zijn gekoppeld aan de winnaar van het duel tussen PSV en FC Twente, dat door overmatige regenval uitgesteld moest worden. De Kuip zal het decor zijn van het treffen tussen de twee nationale topploegen op 16/17 of 18 januari 2024. "Leuke loting! Gelukkig is het thuis, en we spelen meestal wel thuis", luidt de eerste reactie van Hartman.

"Nu weer een grote tegenstander, maar als je een prijs wilt winnen, dan moet je sowieso een paar keer van een goede tegenstander winnen. Of het nu Twente of PSV wordt". De uitschakeling van aartsrivaal Ajax stemde hem zeker niet rouwig, maar de Oranje-international had graag tegen de Amsterdammers gespeeld. "Of ik het fijn vind dat ze eruit liggen? Nou, ik had eigenlijk graag tegen ze gespeeld, want dat zijn de leukste wedstrijden. Maar ik zit er niet mee dat ze verloren hebben."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers