Verhitte beelden: Marseille-verdediger Rami wil ex-PSV'er Marcelo aanvliegen, vrouw lacht hem keihard uit

Olympique Lyon won zondagavond in een ware thriller met 2-3 van Olympique Marseille. Memphis Depay kroonde zich tot matchwinner in blessuretijd, na afloop ging de wedstrijd vrolijk verder. In de catacomben wilde Marseille-verdediger Adil Rami ex-PSV'er Marcelo aanvliegen, na een akkefietje in het veld. Dit tot grote hilariteit van Marcelo's vrouw. 

Akkefietje in het veld aanleiding voor ruzie na afloop?

Rami wil ex-PSV'er aanvliegen

Vrouw Marcelo lacht Rami uit: "Vechten met mijn man? Kom op!"

Meer ruzie-beelden

Mathijsen vs Lens 2.0

Winnende goal Memphis levert hem wel hechtingen op..

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl