'PSV opent gesprekken met man van acht miljoen, Ramalho wil weg'

PSV aast op de eerste zomeraanwinst en is de gesprekken met de entourage van FC Utrecht-speler Ryan Flamingo begonnen. Naar verwachting vragen de Domstedelingen een bedrag van zeven tot acht miljoen voor de verdediger annex middenvelder, melden meerdere bronnenop dinsdagavond.

Flamingo moet een 'Timber-achtig' bedrag opleveren

FC Utrecht sloeg twee zomers geleden nog een klapper met de uitgaande transfer van Quinten Timber, die voor 8,5 miljoen euro naar Feyenoord verkaste. Volgens Voetbal International hopen ze bij Utrecht op een soortgelijk scenario. Flamingo's zaakwaarnemers hopen eerst op een akkoord met PSV, voordat de clubs met elkaar gaan onderhandelen. Bij dat laatste ligt ook het obstakel voor de Eindhovenaren, omdat Utrecht volgens het Eindhovens Dagblad acht tot zeven miljoen voor de verdediger kan vragen. Hij werd onlangs definitief overgenomen van het Italiaanse Sassuolo. 

'Ramalho geniet de interesse van Griekse topclub'

Flamingo kan beschouwd worden als de directe vervanger voor de mogelijk vertrekkende André Ramalho. De Braziliaanse verdediger heeft een aflopend contract en staat in de belangstelling van PAOK Saloniki. Als Ramalho bij PSV wil blijven, moet hij volgens VI een behoorlijk deel van zijn salaris inleveren. Daarnaast wordt er in Eindhoven ook gewerkt aan contractverlengingen van twee andere verdedigers.

Meer contractnieuws bij PSV

Het belooft een drukke zomer te worden in Eindhoven, waar PSV deze week al een flinke slag geslagen heeft met de contractverlenging van smaakmaker Ismael Saibari. Meer over de inkomende en uitgaande transfers kun je vinden in dit artikel.

Feyenoord-doelman vertrekt