Zo presteerden de overige Eredivisie internationals

Tijdens deze interlandperiode kwamen er naast internationals van Ajax, Feyenoord en PSV nog een hoop uit de Eredivisie in actie. Tijd om alle internationals van de overige Eredivisionisten onder de loep te nemen.

International Almere City

Sherel Floranus verloor met Curaçao in de CONCACAF Nations League zowel met 1-0 van Trinidad en Tobago als van Martinique.

Zo presteerden de internationals van Ajax deze periode

Internationals AZ

Bij AZ werkte Mathew Ryan een vriendschappelijke interland met Australië. De doelman speelde met 2-2 gelijk tegen Mexico. Ook voor YukiSugawara stond er een oefenwedstrijd op het programma. Met Japan was de rechtsachter met 1-4 te sterk voor Duitsland. Tegen Turkije (4-2) zat de verdediger de gehele wedstrijd op de bank. VoorVangelis Pavlidis stonden er wedstrijden in de kwalificatie voor het EK op het programma. De Griek verloor met 3-0 van Nederland, maar was vervolgens met 5-0 te sterk.

Zo presteerden de internationals van Feyenoord deze periode

Internationals Fortuna Sittard

Deroy Duarte kwam 68 minuten in actie namens Kaapverdië, in de verloren kwalificatiewedstrijd tegen Togo (3-2) voor de Afrika Cup. Ook Nathan Markelo kende geen gelukkige interlandperiode. Met Curaçao werd er verloren de CONCACAF Nations League zowel met 1-0 verloren van Trinidad en Tobago als van Martinique.

International Go Ahead Eagles

Willum Thor Willumsson kwam met IJsland alleen in actie tegen Bosnië en Herzegovina, dat met 1-0 werd verslagen. De spits speelde 76 minuten, maar wist het net niet te vinden.

Internationals SC Heerenveen

Ion Nicolaescu speelde deze interlandperiode in een oefenwedstrijd met 1-1 gelijk tegen Oostenrijk, waarna in de EK-kwalificatie dankzij een assist van de aanvaller met 0-1 gewonnen werd van de Faeröer. Voor Osame Sahraouiwas er ook vreugde; Noorwegen won, mede dankzij een assist van de aanvaller, een oefenduel met 6-0 van Jordanië. Verder kwam Ali Hussein twee keer in actie met Irak, dat na strafschoppen twee keer te sterk was voor India (2-2) en Thailand (2-2) en de King's Cup veroverde. Tot slot kwam Andries Noppert niet in actie tijdens de overwinningen van Nederland op Griekenland (3-0) en Ierland (1-2).

International Heracles

Navajo Bakboord kwam met Suriname in de CONCACAF Nations League in actie met Suriname. De ontmoeting met Grenada eindige in een 1-1 gelijkspel, waar de verdediger dinsdagavond tegen Cuba wederom in de basis verscheen.

Zo presteerden de internationals van PSV deze periode

Internationals RKC

Voor internationals Juriën GaariKevin Felidaen Godfried Roemeratoewas het een interlandperiode om snel te vergeten. Het drietal ging met Curaçao twee keer onderuit. Zo werd er in de CONCACAF Nations League zowel met 1-0 verloren van Trinidad en Tobago als van Martinique.

Internationals Sparta

Met de Comoren wist Saïd Bakari met 1-1 gelijk te spelen tegen Zambia in de kwalificatie voor de Afrika Cup in 2024. De verdediger speelde 85 minuten, waarna hij geblesseerd van het veld moest.

Internationals FC Twente

ManfredUgaldewist deze interlandperiode twee oefenwedstrijden te winnen. Zo was Costa Rica, mede dankzij een treffer van de aanvaller, te sterk voor Saudi-Arabië (3-0) en werd de Verenigde Arabische Emiraten (1-4) verslagen. Waar MichalSadílektegen Hongarije (1-1) niet in actie kwam, kwam de Tsjech wel 83 minuten in actie tegen Hongarije (1-1). Voor AlfonsSampstedwas er een soortgelijk scenario. De international van IJsland kwam tegen Luxemburg (3-1) niet in actie, maar speelde tegen Bosnië en Herzegovina de gehele wedstrijd.

International FC Utrecht

Zomeraanwinst ZidaneIqbalkon met Irak aan de bak in de King's Cup. In  de wedstrijd tegen India (2-2,overwinning na strafschoppen) pakte de middenvelder rood. Uiteindelijk zag de international zijn land het toernooi wel winnen.

Internationals Vitesse

Voor Said Hamulić bleef het slechts bij een invalbeurt in de 90e minuut tegen Liechtenstein (2-1). Tegen IJsland (1-0) kwam de Bosniër niet in actie. Waar Marc Pinto nog met Luxemburg 3-1 te sterk was voor IJsland, werd het door Portugal met 9-0 vernederd. Kacper Kozłowski werd dan wel opgeroepen voor Polen, maar de middenvelder kwam zowel tegen de Faeröer (2-0) als Albanië (2-0) niet in actie.

International FC Volendam

Darius Johnson speelde in de CONCACAF Nations League met 1-1 gelijk tegen Suriname. De middenvelder moest in de 76e minuut het veld helaas geblesseerd verlaten.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers