Zo presteerden de internationals van PSV deze periode

De interlandperiode betekende ook voor een hoop spelers van PSV dat zij in actie moesten komen. De een schitterde voor zijn land, waar de andere juist een interlandperiode kende om snel te vergeten. Zo presteerden de internationals van PSV deze interlandperiode.

Voor deze interlandperiode werden maar liefst acht PSV-spelers opgeroepen als A-internationals.

Internationals PSV

In de 3-0 oefenzege van de Verenigde Staten tegen Oezbekistan zagen we maar liefst drie spelers van PSV schitteren. Zo speelde Sergiño Dest de gehelde interland en kwamen Ricardo Pepi (46e minuut) en Malik Tillman (81e minuut) binnen de lijnen. Dinsdagnacht wacht er voor de VS om 02.30 een oefeninterland tegen Oman.

Noa Lang moest deze interlandperiode voor Nederland twee keer vanaf de bank starten. Tegen Griekenland (3-0) kwam de aanvaller na 65 minuten binnen de lijnen, waar dit tegen Ierland (1-2) na 81 minuten het geval was.

Johan Bakayoko gaf tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd van België tegen Azerbeidzjan de assist op de enige treffer van de avond. Tegen Estland begon de aanvaller dinsdagavond vanaf de bank.

Joey Veerman speelde tegen Griekenland (3-0) zijn tweede interland voor het Nederlands Elftal, toen hij in de 77e minuut binnen de lijnen kwam. Tegen Ierland (1-2) zat de middenvelder de gehele wedstrijd op de bank.

Naar aanleiding van de dodelijk aardbeving in het land werd de kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen Liberia afgelast. De oefeninterland tegen Burkina Faso ging wel door, waar Ismael Saibari dinsdagavond op de bank begon.

Walter Benitez zag vanaf de bank hoe Argentinië met 1-0 te sterk was voor Ecuador, in de Zuid-Amerikaanse kwalificatie voor het WK van 2026. Dinsdagavond wacht een clash met Bolivia.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers