BREKEND: KNVB verplaatst en wijzigt aanvangstijden van 7 Eredivisieduels om Ajax te helpen

De KNVB heeft de speeldata en aanvangstijden van liefst zeven eredivisieduels veranderd om Ajax te helpen zich optimaal te kunnen voorbereiden op de kwartfinaleduels in de Champions League. Het gaat om wedstrijden in speelronde 29 en 30. Dat meldt de KNVB via de eigen website.

De wijzigingen zijn volgens de voetbalbond afgesproken met de betrokken clubs en hebben ook betrekking op bijvoorbeeld Feyenoord, FC Utrecht en Vitesse. De competitiewedstrijden tussen Ajax en Excelsior en tussen Willem II en PEC Zwolle zijn als enige van datum veranderd (omgewisseld), de overige duels hebben een gewijzigde aanvangstijd. Check hieronder alle wijzigingen.

Speelronde 29

  • Willem II - Ajax op zaterdag 6 april gaat naar 18:30 uur.
  • FC Groningen - Excelsior op zaterdag 6 april gaat naar 19:45 uur.

Speelronde 30

  • Ajax - Excelsior gaat van zondag 14 april naar zaterdag 13 april, om 18:30 uur.
  • Willem II - PEC Zwolle gaat van zaterdag 13 april naar zondag 14 april, om 14:30 uur.
  • Feyenoord - Heracles Almelo van zaterdag 13 april gaat naar 20:45 uur.
  • Fortuna Sittard - VVV-Venlo van zaterdag 13 april gaat naar 20:45 uur.
  • FC Utrecht - Vitesse op zondag 14 april gaat naar 16:45 uur.

De KNVB had eerder al aangegeven Ajax opnieuw te willen helpen wat betreft het speelschema, zoals eerder ook werd gedaan. Ajax - PEC Zwolle werd namelijk verplaatst van zaterdag 2 maart naar woensdag 13 maart, zodat de Amsterdammers zich optimaal konden voorbereiden op de wedstrijd tegen Real Madrid. De kwartfinales van de Champions League worden afgewerkt op dinsdag 9 of woensdag 10 april (heenduel) en de return is op dinsdag 16 of woensdag 17 april.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl