Vermoedelijke opstelling: Van Nistelrooij houdt vast aan Til en heeft Benítez terug

PSV neemt het dit weekend thuis op tegen Excelsior. De Eindhovenaren wonnen afgelopen week nog de halve finale van de KNVB Beker van stuntploeg Spakenburg en zien de ziekenboeg langzaam maar zeker leegstromen. Hierdoor heeft trainer Ruud van Nistelrooij weer wat meer te kiezen.

Wat in ieder geval duidelijk is geworden op de persconferentie van de oefenmeester van de Eindhovenaren, is dat Walter Benítez het doel weer zal verdedigen. De Argentijn keert terug van een knieblessure en staat gelijk weer tussen de palen in het Phillips Stadion. Ook Jarrad Branthwaite en Anwar El-Ghazi keren terug bij de selectie. Zij zitten waarschijnlijk op de bank.

Olivier Boscagli deed in de beker niet mee. De Fransman is pas net weer fit en een wedstrijd op het kunstgrasveld van sportpark De Westmaat leek Van Nistelrooij dan ook geen goed idee. Tegen Excelsior keert Boscagli waarschijnlijk terug in het basiselftal. Verder lijkt Van Nistelrooij vast te houden aan zijn gebruikelijke namen. Daar behoort ook Guus Til bij. PSV-fans zien liever Xavi Simons op 'tien' staan en een andere linksbuiten, maar de trainer van de Eindhovenaren lijkt vertrouwen te houden in Til.

Bekijk hier de vermoedelijke opstelling van PSV voor de wedstrijd tegen Excelsior!

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers