Ergert Steven Berghuis zich aan Feyenoorder? "Werk tenminste hard, hij deed zo weinig"

Willem van Hanegem zag Steven Berghuis zondag opnieuw uitblinken bij Feyenoord tegen sc Heerenveen. De Kromme is bijzonder te spreken over de sterspeler van de Rotterdammers, al komt niet iedereen er goed vanaf na de puntendeling in Friesland. Van de instelling van Sam Larsson begrijpt Van Hanegem weinig, zo schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. 

"Nee, kijk dan eens naar Berghuis. Hij was weer de beste van allemaal. Hij werkte zich ook nog eens drie slagen in de rondte. Je zag dat hij zich ergerde aan Larsson op links. Die deed zó weinig. Ja, hij werd de hele wedstrijd uitgefloten, maar laat dan wat zien en werk hard! Deed-ie niet. En dan mis je dus gewoon iets op het mentale vlak."

"Tapia doet rare dingen"

Over Tapia is hij positief, al moeten zijn 'rare fratsen' er volgens Van Hanegem wel uit: "Ik hoorde ze (Van der Vaart red.) op televisie zeggen dat Tapia zo goed is. Dat wisten we al, anders speel je niet in de nationale ploeg van Peru. Maar we weten ook dat hij rare dingen doet. Gisteren ook weer. Ik zie hem een prachtige bal geven langs de lijn, maar ook drie of vier keer een pass over zes meter verkeerd geven."

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE! SC Heerenveen - Feyenoord: Doelpunten, hoogtepunten en samenvatting #HEEFEY’

Foppe de Haan zet vraagtekens bij instelling Sam Larsson: "Wil hij de top wel bereiken?"

'Sjaak Swart is altijd kritisch, nooit tevreden'

Wouter Burger baalt van eigen niveau: "Voelde als zwemmen op middenveld"

Hond van Rick Karsdorp kwam eerder over dan vrouw en kind: "Een monster"

Jan Joost van Gangelen geeft Ibrahim Dresevic spoedcursus Nederlands

Feyenoord-fans zetten vraagtekens bij wissels tijdens #heefey (1-1): "Waarom niet Larsson eruit?"