Feyenoord-target heeft meerdere opties! "Verwacht dat Ajax en PSV ook voor hem komen"

Feyenoord ging heel ver voor Ramiz Zerrouki. De Algerijnse middenvelder van FC Twente stond bovenaan het wensenlijstje van Arne Slot, maar de Tukkers wilden hem koste wat het kost behouden. Deze winter lukte dat, maar in de zomer zal het een ander verhaal zijn. Waarschijnlijk werkt Twente dan wel mee met een transfer, maar Feyenoord is dan naar verluidt niet langer de enige gegadigde.

"Ik ga ervan uit dat hij komende zomer een mooie transfer kan maken", zegt technisch directeur Jan Streuer bij Voetbal International. "Zijn contract loopt volgend jaar af, maar we hebben nog een optie voor een extra jaar. Het zou mij niks verbazen als PSV en Ajax ook nog voor hem komen, naast buitenlandse clubs."

Niet geld, maar geloofwaardigheid 

Ook ging Streuer nog eenmaal in op de onderhandelingen met Feyenoord om Zerrouki deze winter. De eerste aanbiedingen werden te laag bevonden en het bod van acht miljoen kwam te laat voor de Tukkers. "Het ging niet meer om geld, maar om geloofwaardigheid. Als je al twee keer nee hebt gezegd is het onbegrijpelijk voor supporters als je dan tegen het einde van de transferperiode wél mee gaat werken. Zeker als je geen vervanger meer kan halen."

"Wij gingen hem niet verkopen alleen omdat hij dat graag wilt. Hij wordt hier niet slechter van. Andere clubs  zien wat voor jongen dit is en hij is niet minder gaan spelen. Hij is een echte professional", aldus Streuer.

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt