Cillessen clasht met Hendriks: "Jij hebt ook over mij gezegd dat ik geen fijn persoon ben"

Jasper Cillessen werd door Louis van Gaal niet bij de WK-selectie gehaald en dat deed hem vanzelfsprekend veel verdriet. De NEC-goalie keepte tegen RKC een goede partij en kreeg een hoop steun van het aanwezige publiek uit Nijmegen. Na afloop verscheen hij voor de camera van ESPN en clashte hij met Hélène Hendriks.

Na afloop verscheen de ervaren doelman voor de camera van ESPN en werd hij gevraagd over de afgelopen dagen. Hij wist dat keeperstrainer Frans Hoek ging bellen, maar hoopte op ander nieuws. "Dan baal je enorm, wordt alles even zwart voor je ogen en zakt de grond onder je weg", maar hij gaf geen antwoord op de vraag wat de inhoud van het gesprek was. "Dat hou ik intern, ik ga er niet verder op in."

Vervolgens gaat het over de persoonlijkheid van Cillessen en dan kantelt het gesprek. "Er is door de hele media genoeg over gezegd en gesproken. Of het klopt wat er is gezegd? Jij hebt ook dingen over mij gezegd, ik weet niet of jij het vindt kloppen", richt Cillessen zich tot Hélène Hendriks, die de vragen stelt aan de NEC-doelman. "Jij hebt ook over mij gezegd dat ik geen fijn persoon ben en dat soort zaken", countert hij. 

Hendriks verweert zich en ontkracht de aantijgingen van Cillessen, maar wil wel weten hoe hij reageert op teleurstellingen. "Volgens mij best aardig", stelt Cillessen. "Dat heb ik bij Barcelona ook gedaan, toch? Ik vind het geen argument. Waarom dat beeld leeft? Dat moet je aan anderen vragen. Ik heb ook mensen gesproken die het er niet mee eens zijn. Er is genoeg over gezegd", besluit hij.

Cillessen clasht met Hélène Hendriks