Kijk: ex-teammaten reageren keihard op vertrek Ronaldo die schop na geeft

Na het daverende nieuws dat Christiano Ronaldo en Manchester United per direct afscheid van elkaar nemen komen veel oud-teamgenoten van Ronaldo met hun mening over het vertrek naar buiten en ze zijn niet mals. Hoewel de club zei dat het vertrek met wederzijdse instemming was lijkt er toch sprake van rancune, want Ronaldo geeft Manchester United via Instagram een subtiele trap na.

Ex-teammaten keihard voor Cristiano Ronaldo na vertrek bij Manchester United

Inmiddels stromen de reacties van voormalige teammaten van Ronaldo binnen en die zijn niet mals. Rio Ferdinand begint nog mild met een duidelijke YouTube post.

Kort gezegd komt het erop neer dat Rio Ferdinand denkt dat de prestaties van Ronaldo uiteindelijk deze affaire zullen overklassen en dat deze stap geen invloed zal hebben op zijn nalatenschap voor ManU. Ook op Twitter was Rio Ferdinand redelijk neutraal.

Wayne Rooney was al minder genuanceerd. Hij zei: "I think once everyone's seen the interview, with Piers Morgan and how he attacked the club. I think there was no option... There's no option for this not to happen, so I'm not surprised, no."

Voormalig ManU speler Paul Scholes had op Instagram ook een reactie onder het motto een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden.

Ook andere spelers zijn niet mals voor de gevallen Portugese ster. Zo reageerde Vincent Kompany, die nu coach is bij Burnley, met een rake one-liner op de vraag of hij Ronaldo in zijn team zou willern.

Ronaldo trapt subtiel na naar Manchester United

Tot nu houdt Ronaldo zich zo rustig mogelijk onder alle commotie en reageert hij genuanceerd. Toch kon hij het niet laten nog een klein plaagstootje uit te delen. Op zijn Instagram-account postte hij een reclame voor horloges. Op één van de foto's staat het horloge dat gemaakt is naar aanleiding van de goal die hij in 2013 voor Real Madrid maakte tegen... Manchester United.

Overigens zal de commotie wel even blijven, want de eerste geruchten over een nieuwe club voor Ronaldo gaan al rond.