Kijk: sfeeractie in De Kuip te gezellig: arbiter staakt wedstrijd

Rond de aftrap van de halve finale in de KNVB-beker tussen Feyenoord en Ajax hield Feyenoord een sfeeractie. Dat leverde bijzondere beelden op, maar de actie eindigde te gezellig. Door de rookontwikkeling van vuurwerk moest de scheidsrechter de wedstrijd staken. Inmiddels wordt er weer gevoetbald in De Kuip.

Bijzondere sfeeractie met kleindochter beroemd Feyenoord-lied

'Feyenoord, wat gaan we doen vandaag' is één van de populairste clubliederen van de Stadionclub. Ook dit jaar wordt het nummer weer veel gezongen. Omdat schrijver en oorspronkelijke zanger Cock van der Palm al geruime tijd overleden is nam zijn kleindochter de microfoon om het lied live te zingen.

Ook eerder was De Kuip bijzonder sfeerveel toen de spelers het veld op kwamen.

Sfeeractie De Kuip te sfeervol: scheidsrechter staakt de wedstrijd

Vlak voor de aftrap werd er in het stadion ook vuurwerk afgestoken. Door de zware rookontwikkeling werd die actie te gezellig. 

Dit was voor scheidsrechter Allard Lindhout reden de wedstrijd voor vijf minuten te staken. Toen de rookwolken opgetrokken waren kon men weer voetballen. De reacties op Twitter waren gemengd en varieerden van een grapje tot keiharde kritiek en zelfs een suggestie om Ajax de overwinning toe te kennen.

Zo ver kwam het niet. Inmiddels voetballen beide ploegen weer. De opstellingen en reacties daarop zie je hier

Ook interessant