Dick Advocaat verklapt geheim achter comeback tegen Heracles Almelo

Het was voor Feyenoord een wedstrijd met twee gezichten in Almelo. Na een dramatische eerste helft keken de Rotterdammers bij rust tegen een 1-0 achterstand aan. Twaalf minuten na de pauze was de schade volledig gerepareerd en stond het plotseling 1-3. Een gigantisch contrast. Wat heeft Dick Advocaat in de rust gedaan om het tij te keren? In gesprek met Fox Sports geeft hij daarop het antwoord.

"Het recept voor de comeback? We hebben een tactische omzetting in de rust gedaan. In de eerste helft stonden we namelijk veel te hoog met onze backs (Malacia en Geertruida). Dat ging in de tweede helft beter."

Feyenoord staat na de 2-3 zege in Almelo voorlopig op de derde plaats. Dit had Advocaat ook niet verwacht toen hij in oktober werd aangesteld: "Nee, dit had ik niet verwacht. We hebben dit met zijn allen voor elkaar gekregen."

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE: Heracles Almelo - Feyenoord: Hoogtepunten, interviews en samenvatting #HERFEY’

Dick Advocaat bevestigt: 'Feyenoord voert gesprekken met middenvelder uit het buitenland'

Alle emoties van de Feyenoord-fans tijdens #HERFEY in beeld gebracht; ging het zo ongeveer?

VIDEO GOAL: Heracles Almelo - Feyenoord 1-3 (Eric Botteghin)

Het Legioen ergert zich kapot aan Feyenoorder tijdens eerste helft tegen Heracles Almelo