De bekeruitslagen van woensdagavond: PSV subliem, NEC fraai, Fortuna dankt Sierhuis

PSV, NEC en Fortuna Sittard bekeren door in de KNVB Beker. De Eindhovenaren wonnen glansrijk van FC Twente (3-1), NEC won van Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard legde Almere City over de knie dankzij Kaj Sierhuis. 

PSV laat klasse zien

PSV is onaantastbaar gebleken in het duel met FC Twente. De Eindhovenaren wonnen zonder echte moeite met 3-1 van de Tukkers en bekeren zo door. Door goals van Vertessen, Luuk de Jong en Bakayoko kwam de nummer één van de Eredivisie op een 3-0 voorsprong in eigen huis. In de 70e minuut deed Manfred Ugalde nog iets terug voor de ploeg uit Enschede, maar het bleek een simpele overwinning voor PSV.

NEC wint dankzij wonderschone treffer, Fortuna dankt Sierhuis

De Nijmegenaren wonnen met 2-1 van Go Ahead Eagles. De club van Rogier Meijer dankt vooral Wesmerkerken. De rechtsback schiet NEC met een heerlijke poeier (met links) naar de volgende ronde van de KNVB Beker.

Fortuna Sittard mag vooral Kaj Sierhuis bedanken voor de overwinning op Almere City. De ploeg uit Sittard scoorde twee frommelgoals via Sierhuis, die zijn neusje voor de goal liet spreken woensdagavond. Almere City deed in eigen huis nog wat terug, maar dat bleek niet genoeg (1-2).