Dallinga tipt vleugelaanvaller voor Feyenoord: "Een jongen die de top kan halen"

Thijs Dallinga heeft Feyenoord van transferadvies voorzien. De spits van Toulouse FC raadt de Rotterdammers aan om zijn teamgenoot Farès Chaïbi aan te trekken.

"Een jongen die nog niet heel bekend is bij jullie en waar wij nu mee spelen is Farès Chaïbi. Ik las toevallig dat hij in de belangstelling staat van Feyenoord", vertelt de 22-jarige aanvaller, die momenteel met Jong Oranje op het EK Onder 21 actief is, voor de camera van Voetbal International. "Ik denk dat hij een jongen is die de top kan halen".

Chaïbi was het afgelopen Ligue 1-seizoen goed voor vijf goals en evenzoveel assists in 36 wedstrijden. Dallinga: "Je ziet een bepaalde techniek en hoe hij speelt, bij sommige spelers zie je gewoon dat ze iets extra's hebben. Het is moeilijk in te schatten, maar hij heeft de potentie om de top te halen". De twintigjarige Algerijn staat nog tot medio 2025 onder contract bij Toulouse FC.

Het doorgaans betrouwbare 1908meldde zondag dat Feyenoord onder de indruk is geraakt van Chaïbi, die voor de Rotterdammers als één van de topkandidaten geldt als mogelijke versterking voor de linkerflank.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers