'Komst Wijnaldum lijkt erg discutabel voor Feyenoord'

Het lijkt erop dat Georginio Wijnaldum deze zomer niet terugkeert bij Feyenoord. De 33-jarige middenvelder werd de afgelopen week veelvuldig in verband gebracht met zowel PSV als Feyenoord, maar voor laatstgenoemde lijkt dit er niet in te zitten, zo meldt 1908.nl.

Volgens de Rotterdamse site zijn er in de Havenstad geen gesprekken geweest of gepland met Wijnaldum of zijn entourage. Daarnaast wordt er bij de club ook flink getwijfeld over een eventuele komst van de middenvelder. Zo is zijn salaris nagenoeg onbetaalbaar en zijn er twijfels over de blessuregevoeligheid van de geboren Rotterdammer.

Verder heeft Feyenoord al veel namen op het middenveld. Zo werden Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt al aangetrokken voor volgend seizoen en kunnen ook Mats Wieffer en Quinten Timber op die posities uit de voeten. De komst van Wijnaldum lijkt daarom overbodig te zijn.

Na de verloren troostfinale ging Wijnaldum zelf al even kort in op de speculaties over zijn toekomst. Hij stelde dat de Eredivisie nog niet aan de orde was en dat 'ik niet weet of clubs zich al hebben gemeld, daarvoor moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn.'

Ook interessant