Feyenoord informeerde naar Vincent Janssen: "Uitzondering die de regel bevestigt"

Feyenoord informeerde naar Vincent Janssen: "Uitzondering die de regel bevestigt"

Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, lijkt te hebben toegegeven dat hij afgelopen zomer een lijntje heeft uitgegooid naar Vincent Janssen. De spits zat toen nog op een zijspoor bij Tottenham Hotspur.

Voetbal International vraagt aan Van Geel of het klopt dat hij afgelopen zomer heeft geïnformeerd naar Janssen. "Wat denk je zelf? We houden alles in de gaten", aldus de technisch directeur. Janssen speelde tot 2013 bij Feyenoord en belandde via Almere City en AZ uiteindelijk bij Tottenham Hotspur. Tegenwoordig speelt hij voor het Turkse  Fenerbahçe SK.

Van Geel liet Janssen zelf onder zijn bewind vertrekken. "Ik heb daar vaak aan gedacht. In 23 jaar heb ik geen speler laten gaan die later hoger is gaan spelen. Hij is de uitzondering die de regel bevestigt. Ik ben zelfs nog zo eigenwijs dat ik denk dat als hij bij ons in het tweede had gespeeld, hij het misschien ook hier niet had gehaald. Hij speelt daarna twee jaar in Almere en daarna pas explodeert hij ineens bij AZ."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl