Willem van Hanegem haalt keihard uit naar drie Feyenoorders na #feyspa

Willem van Hanegem heeft weinig goede woorden over voor het optreden van Feyenoord tegen Sparta Rotterdam. De Kromme stelt dat er heel veel mis is bij de Rotterdammers. Dylan Vente, Wouter Burger en Ridgeciano Haps komen er niet goed vanaf.

"Feyenoord was niet best. Het doet me gewoon zeer om te zien hoe stroef Feyenoord speelt. Er was gisteren zoveel mis. Een lichtpunt is dat Berghuis heeft bijgetekend, al bleef hij gisteren ver verwijderd van zijn normale niveau. Over Vente heb ik al eerder gezegd dat het geen topspits is. Maar zo'n Haps ook, die stuift maar ongecontroleerd naar voren. Niet zo handig, want de andere verdedigers behoren ook niet tot de besten."

Kritiek op Wouter Burger

"Burger maakt bij elk balcontact een pirouette. Dat leidt tot zoveel balverlies, dat je denkt: er zal daar rond dat team toch wel iemand lopen die zelf gevoetbald heeft, en die die jongen kan vertellen dat wat hij steeds doet ook in één handeling kan? Het middenveld hoort het hart van het elftal te zijn, maar Fer bleef daarop gisteren ook achter op wat ik van hem verwachtte. Maar misschien was het nervositeit. Ik heb overigens niets met de kritische spandoeken over hem. Fer wilde jaren geleden helemaal niet vertrekken bij Feyenoord, maar móést weg omdat de club geld nodig had."

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE! Feyenoord - Sparta: Doelpunten, hoogtepunten en samenvatting #FEYSPA’

Ging Berghuis daarom overstag? Sterspeler Feyenoord mag voor gelimiteerde afkoopsom vertrekken

Steven Berghuis vindt Feyenoord mooier dan PSV: "Anders had ik niet bijgetekend"

Niet alle Feyenoord-fans lijken terugkeer Fer te omarmen: "Fergeven, maar niet fergeten"

VIDEO: Berghuis wordt toegezongen bij #feyspa

Voorpret: Feyenoord maakt fans warm voor het seizoen met heerlijke video

Oud-trainer van Feyenoord overleden, club wil minuut stilte bij Feyenoord-Sparta