Ajax-fans spreken over slechte vorm: ‘Werking tussen spelers en Schreuder ligt op een dieptepunt’

De slechte vorm van Ajax heeft tot veel discussie geleid onder de fans van de club. In een week tijd werd er verloren van PSV (1-2) en gelijkgespeeld tegen Vitesse (2-2) en FC Emmen (3-3). Op AT5 spreken twee fans van de club over de situatie.

In het meest recente duel gaf Ajax een 1-3 voorsprong weg, zo wist FC Emmen nog tot twee keer toe tot scoren te komen waardoor Ajax opnieuw punten verloor. Trainer Alfred Schreuder ligt onder vuur bij de fans. Beide heren zijn het erover eens dat de trainer de club moet verlaten. “Zet er iemand anders neer, want wie gaat het slechter doen dan Schreuder?” De trainer ligt niet meer goed met de spelersgroep volgens beide. “De wisselwerking tussen spelers en Schreuder ligt op een dieptepunt, anders is dit niet te verklaren.”

‘Feyenoord als winterkampioen is te zot voor woorden’

Volgens de heren heeft Ajax mazzel dat PSV in eigen huis verloor van AZ. “Daardoor blijft het dicht bij elkaar staan. Maar het is toch te zot voor woorden dat onze vrienden uit Rotterdam winterkampioen zijn met drie punten voorsprong op ons.”