Willem van Hanegem legt vinger op zere plek bij Feyenoord: "Hij is alleen maar met andere dingen bezig"

Willem van Hanegem is in zijn column voor het Algemeen Dagblad bijzonder kritisch op Dirk Kuyt, die volgens hem veel meer bezig is met randzaken dan met Feyenoord Onder 19, waar hij trainer van is. Het feit dat Kuyt wordt genoemd als de opvolger van Jaap Stam zit Van Hanegem niet lekker, aangezien de ex-aanvaller drukker is met andere dingen.

"Bij Rangers-uit moest en zou hij naar Steven Gerrard gaan. Bij FC Porto-thuis schrapte hij een training van zijn elftal. In de interlandperiode oefende het team niet, want Dirk moest met oud-ploeggenoten voetballen in Liverpool en Hamburg. Prima hoor, maar als je trainer bent van een elftal dat op korte termijn de hoofdmacht van Feyenoord moet aanvullen of zelfs versterken, moet je dáár mee bezig zijn, en hij schrapt doodleuk de trainingen van Onder 19. En ze verliezen zo vaak, dat er voldoende werk te doen is."

'Kuyt niet de oplossing'

"Supporters van Feyenoord zien in Kuyt dé oplossing. Stam er straks uit en Dirk als de messias. Maar helaas, naast de kritiek op het eerste elftal die duidelijk is, hoor ik ook steeds meer gemor over de jeugdopleiding, inclusief Kuyt. Vanuit verschillende hoeken. Dat maakt deze sportieve crisis misschien nog wel pijnlijker dan hij nu al is."

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE! Feyenoord - Heracles: Doelpunten, hoogtepunten en samenvatting #FEYHER’

Jens Toornstra: "Als we minder spelen is het gelijk ook een heel stuk minder" (VIDEO)

LOL: Jeroen Manschot negeert handje van Heracles-aanvoerder Dario van den Buijs bij #feyher

VIDEO GOAL: Feyenoord - Heracles 1-0 (Toornstra)

Haha! Rob Jacobs steekt tirade af voorafgaand aan Feyenoord-Heracles

Hans Kraay jr. over Marcos Senesi: "Als hij vandaag niet speelt, gooi ik een baksteen naar de televisie"