Elia twijfelde tegen Roda JC geen moment aan goede afloop: "Geduld houden"

Eljero Elia heeft zondagmiddag, ondanks de 0-0 ruststand bij Roda - Feyenoord, geen moment getwijfeld aan een goede afloop voor zijn ploeg. Volgens de aanvaller van de Rotterdammers wisten zijn teamgenoten en hij namelijk precies wat ze moesten doen.

"Ik zei het in de eerste helft tegen de jongens en in de rust hebben we het er nog een keer over gehad. Geduld houden is heel belangrijk, we creëren kansen en we gaan ergens in die tweede helft scoren", aldus de rappe buitenspeler tegenover De Telegraaf.

De 28-voudig Oranje-international kreeg gelijk. De Rotterdammers scoorden in het tweede bedrijf namelijk tweemaal; Dirk Kuijt produceerde de eerste treffer en Elia zelf was verantwoordelijk voor 0-2.