Timo Werner om opvallende reden naar de kant gehaald: 'Kon het lawaai niet aan'
Timo

RasenBallsport Leipzig ging dinsdagavond in de Champions League met 2-0 onderuit tegen Besiktas door doelpunten van Ryan Babel en Anderson Talisca. Timo Werner, de spits van de Duitsers, kon geen verschil maken. Hij liet zich na 32 minuten al vervangen door Lukas Klostermann. Dit gebeurde volgens Duitse en Turkse media omdat hij last had van het lawaai dat de supporters van Besiktas maakten.

Last van Vertigo
De 21-jarige aanvaller kampt met een vertigo, dat ook wel draaiduizeligheid wordt genoemd. Dat is een medische term voor mensen die sneller duizelig worden bij een drastische verandering in hun omgeving. Vertigo kan tevens leiden tot hoofdpijn, gehoorverlies of suizen in het oor. Werner kon het lawaai van de Besiktas-aanhang niet verdragen en vroeg een wissel aan bij zijn trainer Ralph Hasenhüttl.

''Hij kon moeilijk ademhalen''
Werner probeerde nog wel verder te spelen met oordopjes in, maar die hielpen weinig. ''Timo wilde vanwege problemen met de bloedsomloop niet meer op het veld blijven staan, hij kon moeilijk ademhalen,'' zei Hasenhüttl na afloop. RB Leipzig, de huidige nummer zes van de Bundesliga, staat na de nederlaag tegen Besiktas op één punt na twee speelronden in de groepsfase van de Champions League. Tegen AS Monaco werd het eerder 1-1.

Lees ook:
We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie