Monica Geuze en de piemel van Lars Veldwijk

Monica Geuze en de piemel van Lars Veldwijk

Monica Geuze is een populaire vlogster in Nederland. De 23-jarige Youtubster laat dagelijks zien hoe haar leven er uit ziet en heeft sinds een anderhalf jaar een relatie met voetballer Lars Veldwijk. Ze steekt haar liefde voor de voetballer niet bepaald onder stoelen of banken. De spits van FC Groningen is veel te zien in haar vlogs en dat geeft geen goed signaal af naar FC Groningen. De 26-jarige aanvaller werd al verbannen naar de beloften sinds zijn vermeende weigering om in te vallen, maar intussen blijft Lars Veldwijk de gemoederen bezighouden omdat hij zijn edele delen liet zien in een video van zijn vriendin Monica Geuze. 

De momenteel zwangere Monica Geuze blunderde, zo liet zij later weten, flink met de montage van een recente YouTube-video. De ex van Lil Kleine filmde in de auto haar vriend, Lars Veldwijk: "Lars heeft zijn piemel uit zijn broek gehaald", constateerde ze. Lars Veldwijk was blijkbaar in een geile bui: "Kom maar eventjes", reageerde hij. Geuze filmde alleen iets te ver naar beneden, waardoor het klokkenspel van de aanvaller een beetje zichtbaar was. Oeps.

Natuurlijk heeft Johan Derksen er ook een eigen mening over: "Ik begrijp wel dat hij Monica interessanter vindt dan FC Groningen."