"Ik ga niet liegen, de namen zijn inderdaad ook gevallen in De Kuip"

Dirk Kuyt lijkt dan ook echt Dick Advocaat bij Feyenoord op te volgen in 2021. In Veronica Inside maakte Valentijn Driessen van De Telegraaf hier eerder deze week al melding van. En het Algemeen Dagblad komt nu met de bevestiging.

Technische staf Dirk Kuyt

Hoewel nog niet officieel lijkt het erop dat de technische staf van Kuyt zal moeten bestaan uit Henrik Larsson, John de Wolf en Alfons Groenendijk. Ingewijden bevestigen tegenover het dagblad dat Feyenoord zeer serieus werkt aan deze constructie.

Tekst gaat door onder de afbeelding

Zaakwaarnemer Kuyt

Rob Jansen, zaakwaarnemer van Kuyt, zegt er niet over te willen liegen: “De toekomstplannen rond Dirk Kuyt zelf bij Feyenoord lagen al langer op straat”, bevestigt hij. “John de Wolf heeft recent bijgetekend en hij heeft dus een doorlopend contract. En de namen van Fons Groenendijk en Henrik Larsson zijn inderdaad ook gevallen in De Kuip.”

Presentatie

“Iemand heeft waarschijnlijk zijn mond voorbij gepraat en dus ligt dit zomaar allemaal op straat. Het is allemaal nog prematuur, er is echt helemaal niets in kannen en kruiken. Dus de presentatie van de volgende staf zou ik dit zeker niet willen noemen, maar dat er op die manier over wordt nagedacht, daar ga ik niet over liegen.”