'Groot nieuws rond toekomst Ten Hag: prijzen gaven de doorslag'

Erik ten Hag blijft toch aan bij Manchester United, zo melden Engelse media. Maar wat geeft de doorslag in het besluit van zijn club?

Het doorgaans zeer betrouwbare The Athletic weet het zeker: Manchester United gaat langer door met Ten Hag. De 54-jarige oefenmeester leeft lange tijd in onzekerheid bij zijn werkgever, waar veel wordt gespeculeerd over zijn toekomst. Ten Hag wordt ontslagen, zo weten diverse media langdurig te melden. Dat lijkt nu toch niet het geval.

Ten Hag heeft recent met de clubleiding van United gesproken. Hierin komen beide partijen tot de conclusie tot een langer verblijf, zo klinkt het. De oefenmeester, die sinds 2022 aan het roer staat op Old Trafford, heeft nog een contract tot medio 2025. In deze verbintenis staat zelfs de mogelijkheid op met een jaar te verlengen.

De reden achter het besluit van United is volgens The Guardian het winnen van prijzen en de omgang met talentvolle voetballers. Mocht Ten Hag alsnog op straat worden gezet, dan neemt hij een behoorlijk bedrag mee uit Manchester.

Feyenoord-doelman vertrekt