Onbegrip over keuzes Koeman: "Als je ziet hoe Brobbey wegdraait..."

Jan Paul van Hecke had, als het aan Kenneth Perez ligt, opgeroepen moeten worden voor Oranje. De analist van ESPN vindt dat het knap dat hij zich staande houdt in de Premier League en maakte indruk op hem tijdens Ajax - Brighton.

"Ik vind het best bijzonder", begint Perez bij Dit was het Weekend. "Ik moet eerlijk zeggen dat hij bij mij op de radar komt omdat ik hem twee keer heb gezien tegen Ajax." Brobbey kwam in beide wedstrijden dankzij Van Hecke niet in het spel voor volgens de analist. "We hebben vandaag (zondag tegen Almere City, red.) ook weer gezien hoe makkelijk het voor Brobbey is om tegen verdedigers uit de Nederlandse competitie te spelen. Iemand die hem dan zó van zich af kan houden…", stelt Perez over Van Hecke.

Van Hecke is basisspeler bij Brighton-manager Roberto De Zerbi. Koeman ziet het nu echter nog niet in hem zitten, maar dat snaot Perez absoluut niet. "Dan verdien je toch in ieder geval een kans in Oranje. Hij speelt in de sterkste competitie die er is", besluit Perez.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers