Vermoedens over valse papieren Kudus: ‘Hij is van naam en leeftijd veranderd’

Valentijn Driessen heeft het vermoeden dat de leeftijd van Mohammed Kudus niet correct is. De speler van West Ham United is 23 jaar, maar Driessen meent dat de speler zijn naam en leeftijd in het verleden wijzigde. Dit vertelt hij in de Kick-Off podcast van De Telegraaf

Kudus kwam afgelopen zomer over van Ajax en was deze week één van de betere spelers in het met 3-1 gewonnen League Cup-duel tegen Arsenal. Hij wist onder andere tot scoren te komen. Het leverde hem een flink aantal positieve reacties op. Driessen is niet onder de indruk. “Kudus zit meestal op de bank en mag dan meedoen in de League Cup. Ik kreeg van de week te horen dat hij heel veel moeite heeft om aan te haken bij het hele hoge tempo van West Ham.” 

Volgens Driessen komt dit omdat zijn papieren niet kloppen. “Hij is ooit van naam veranderd en toen bleek hij ineens vijf jaar jonger. Dus ja, misschien klopt zijn leeftijd wel niet. Dat is een hardnekkig gerucht. Misschien is dat wel de reden dat hij moeite heeft om aan te haken bij West Ham.” 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers