Brenet droomt van Premier League: "Als het voor alle partijen goed is, dan kijken we wel wat ervan komt"

Joshua Brenet speelt op dit moment in de Eredivisie bij FC Twente, maar dat kan mogelijk nog gaan veranderen deze transferwindow. De meest scorende verdediger van de nationale competitie kan rekenen op interesse van onder andere Fulham.

Na afloop van de topper tussen FC Twente en Feyenoord (1-1) komt de vleugelverdediger voor de camera en geeft hij toe dat er inderdaad contact is geweest tussen de Premier League-club en zijn zaakwaarnemer. De Tukkers zijn vanzelfsprekend niet echt happig op een tussentijds vertrek van Brenet, maar voor hem is het een droom om in Engeland te spelen.

De interesse van de huidige nummer zeven uit de Premier League is echter nog niet concreet. "Ik voel me gewoon goed hier, maar er zijn hier en daar contacten geweest", vertelt Brenet aan ESPN. "Wat er in de media stond over Fulham is heel mooi. Je wacht natuurlijk op zo'n kans. Een Premier League-team zal altijd een droom zijn. Als het voor alle partijen goed is, dan kijken we wel wat ervan komt. Er zijn contacten met Fulham, maar that's it."