Trauner over wederom het loten van AS Roma: "Het klonk een beetje als een grap"

Maandagavond organiseerde Feyenoord een kerstdiner voor mensen uit Rotterdam-Zuid die het goed kunnen gebruiken. Justin Bijlow en Gernot Trauner waren aanwezig en reageerden op de Europa League-loting tegen AS Roma. 

"Ik moet heel eerlijk zeggen ik zei: 'Marseille of Rome', en we gaan weer naar Rome", begon Bijlow tegenover RTV Rijnmond. "Je eerste reactie is natuurlijk: 'wéér!'. Het gaan wel weer twee intense wedstrijden zijn, maar er gaat nog veel aan vooraf. Eerst woensdag waar we door moeten gaan in de beker. Maar nu moeten we ze pakken!"

Ook Trauner vertelde zijn mening over de loting: "Het klonk een beetje als een grap. We zijn naar Rome geweest, niet alleen voor AS Roma, maar ook voor Lazio. Dit wordt de vierde keer. Uiteraard had onze voorkeur om op een andere plek te spelen, want nu lijkt het alsof we alleen maar naar Rome gaan."

Toch kijkt Trauner ook wel uit naar het tweeluik tegen AS Roma: "Ik denk dat we een goede kans hebben. We beginnen eerst thuis, dus we willen een goed resultaat behalen en met een voorsprong naar de uitwedstrijd gaan. Vorig jaar was het erg spannend. Dit jaar kunnen we ons verbeteren en hopelijk ook het resultaat."