'PSV denkt aan verkoop van verdediger en geeft gewilde vleugelaanvaller verbeterd contract'

Daags na de Champions League-overwinning op RC Lens klinkt er transfernieuws uit Eindhoven. Voetbal International meldt dat Shurandy Sambo op de nominatie staat om deze winter te vertrekken, terwijl Johan Bakayoko ter beloning een verbeterd contract heeft gekregen.

Er is echter geen sprake van een contractverlenging, maar de Belgische vleugelaanvaller gaat er een stuk op vooruit. De huidige verbintenis liep tot 2026 en dat zal niet veranderen. Dat betekent niet dat een verkoop deze zomer uitgesloten is, want het heeft er volgens het medium alle schijn van dat de Eindhovenaren deze zomer een flinke miljoenenklapper gaan maken door de uitgaande transfer van Bakayoko. Het Engelse Brentford had veertig miljoen over, maar de international van België wil hoe dan ook slagen bij PSV.

Vertrek Sambo

Waar de één bewierookt wordt, lijkt voor Sambo de deur snel te gaan sluiten in Brabant. De verdediger werd vorig seizoen al uitgeleend aan Sparta Rotterdam en besloot na plaatsing voor de Champions League om FC Twente op het allerlaatste moment af te bellen. Hij beschikt over een contract dat in de zomer van 2024 afloopt en daardoor biedt een tussentijdse transfer op financieel gebied uitkomt. 

Feyenoord-doelman vertrekt