Vermoedelijke opstellingen Feyenoord-PSV: Slot moet schuiven, Van Nistelrooij kan aanwinsten opstellen!

Zondag nemen Feyenoord en PSV het tegen elkaar op. De thuisploeg kan het gat met de Eindhovenaren vergroten tot zeven punten, terwijl PSV zal willen winnen om zo mee te blijven doen in de titelstrijd. Dit zijn vermoedelijk de basisklanten van beide teams.

Feyenoord mist de geblesseerde Gernot Trauner en Sebastian Szymanski. Eerstgenoemde ligt er al wat langer uit, terwijl de Poolse aanvallende middenvelder tegen FC Twente uitviel met een knieblessure en nu enkele weken moet toekijken. PSV daarentegen mist Oliver Boscagli (geblesseerd) en Mauro Junior (geschorst).

Vermoedelijke opstellingen

Feyenoord zal vermoedelijk grotendeels met dezelfde elf aantreden als in Enschede. Slot is alleen genoodzaakt om Szymanski te vervangen. De verwachting is dat Quinten Timber terug zal keren in de basis. Het is echter ook mogelijk dat Javairô Dilrosun op 10 komt te staan en Igor Paixão vanaf de flanken start. 

Bij PSV kunnen nieuwelingen Patrick van Aanholt en Thorgan Hazard meteen minuten gaan maken. De verwachting is echter wel dat zij niet een hele wedstrijd kunnen spelen. Van Aanholt zal vermoedelijk starten in de basis. Hazard begint naar alle waarschijnlijkheid vanaf de bank. Daarnaast geeft Van Nistelrooij vermoedelijk Joey Veerman opnieuw het vertrouwen. De middenvelder blonk afgelopen weekend uit tegen Go Ahead Eagles

Zie hieronder de vermoedelijke opstellingen van Feyenoord en PSV!

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt