Fanbeelden: Feyenoord-fans vieren feest na 0-4; PSV-supporters fluiten Schmidt uit

Feyenoord won op bezoek bij PSV verrassend met 0-4. Waar er in de tweede helft veel aan te merken was op het wisselbeleid van Roger Schmidt, liet Arne Slot wel zien hoe het moet. Na rust bracht  Slot Bryan Linssen in het veld voor Guus Til en de kleine aanvaller tekende voor de 0-2 voor Feyenoord, wat ook alweer zijn vierde eredivisie-doelpunt betekende dit seizoen. En dat werd uiteraard gevierd door het uitvak.

Hoe anders reageerden PSV-fans in de tweede helft. Na weer vreemd wisselbeleid werd Roger Schmidt door zijn eigen supporters uitgefloten....

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over Feyenoord - NEC’

Van Hanegem 'waarschuwt' Arne Slot en ergert zich aan laconieke Feyenoorder

11tal conclusies na Feyenoord-NEC: over Malacia, Dessers, Pedersen, Jahanbakhsh

Kooij over discutabele Feyenoord-goal: "Ik was er redelijk snel uit"

Samenvatting Feyenoord - NEC 5-3 (alle goals, video)

Fanbeelden uit de Kuip na 5-3 zege Feyenoord tegen NEC

Op rapport: Cijfers voor de spelers van Feyenoord en NEC

Wat een slotfase! Feyenoord wint met 5-3 van NEC na drie goals in laatste tien minuten (VIDEO)

Feyenoord-fans woedend na 2-3 van Calvin Verdonk: "Waar is de VAR? 100% overtreding op Kökcü!"

Het Legioen ergert zich dood aan Feyenoord-dissonant tegen NEC: "Wissel hem meteen"

VIDEO GOAL: Feyenoord - NEC 2-2 (Cas Odenthal)