Feyenoord volgt talentvolle spits van Real Betis

Feyenoord zou in de jacht op een nieuwe spits zijn uitgekomen bij het talent Raúl Garcia de Haro van Real Betis, zo meldt Mundo Deportivo maandagmiddag.

Garcia lijkt niet te hoeven rekenen op een doorbraak in het eerste elftal van Real Betis. Vorig seizoen was de spits veelal actief bij het tweede elftal van de Spanjaarden. Daar scoorde hij in 23 wedstrijden 13 keer. Real Betis zou wel tevreden zijn over Garcia. Zo zou hem een nieuw contract zijn aangeboden. De Spanjaard heeft deze naast zich neergelegd, vanwege het gebrek aan speeltijd in het eerste. Feyenoord zou de situatie op de voet volgen.

Feyenoord wordt overigens ook gekoppeld aan Jamiro Monteiro. Volgens Philly Soccer Page zou de zaakwaarnemer van de middenvelder hebben gezegd dat er gesprekken lopen met de club uit Rotterdam. Monteiro is op dit moment actief voor het Amerikaanse Philadelphia Union. In Nederland stond hij onder contract bij SC Cambuur en Heracles. Ook Anderlecht en verschillende Amerikaanse teams hopen op zijn komst.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl