Team van de Week: PSV hofleverancier na winst op Ajax

Speelronde 10 zit er weer op en daarin was Hirving Lozano de grote man. De Mexicaan is niet de enige PSV'er in deze editie van het Team van de Week, waar ook FC Twente en SC Heerenveen met twee man in vertegenwoordigd staan.

Zo waren Lars Unnerstall en Alfons Sampsted belangrijk bij de knappe 2-1 zege van Twente op Feyenoord. Million Manhoef was juist de redder van Vitesse. De vleugelaanvaller maakte vlak voor tijd de gelijkmaker in het GelreDome tegen PEC Zwolle. Benaissa Benamar was samen met FC Volendam met 3-1 te sterk voor Excelsior, waarin hij ook een doelpunt liet noteren.

PSV heeft zelfs drie spelers in dit Team van de Week. Oliver Boscagli gaf een assist en Ismael Saibari scoorde voor de Eindhovenaren. De grote man bij de ploeg van Peter Bosz was echter Hirving Lozano. De Mexicaan scoorde drie keer. Ook Tobias Lauritsen scoorde. De lange spits was trefzeker tijdens de 2-0 overwinning van Sparta tegen RKC.

Tot slot staat Bas Dost in de punt van de aanval. De spits van NEC maakte een wereldgoal en gaf een assist. Tegen het einde van de wedstrijd ging het echter helemaal mis: Dost zakte uit het niets naar de grond. Gelukkig was hij na een tijdje weer bij kennis. De wedstrijd tussen AZ en NEC werd daardoor wel definitief gestaakt. De spelers van de uitploeg gaven aan niet verder te willen en/of kunnen spelen.

Ook interessant