Kijk! Feyenoord hervat training met 6 nieuwe gezichten

Arne Slot en zijn selectie zijn inmiddels begonnen aan de voorbereiding voor de tweede seizoenshelft. Het is een drukte van belang op het trainingsveld. Feyenoord-watchers kunnen kennis maken met liefst 6 nieuwe gezichten.

Arne Slot geeft 5 Feyenoord jeugdspelers de kans

Van vier spelers weten we dat ze een soort stage mogen lopen. Het gaat om middenvelders Antoni Milambo en Dermane Karim. Ook Nesto Groen (spits) en Milan Hokke (centrale verdediger) trainen mee. Daarnaast verscheen Jaden Slot vandaag ook op het trainingsveld. Zoals je op de beelden kunt zien is het inderdaad een drukke bedoening.

Oud-keeper Nick Marsman ook (even) terug bij Feyenoord

Doelman Nick Marsman stond tot juli 2021 onder contract bij Feyenoord en stapte toen transfervrij over naar David Beckham's Inter Miami CF. De Amerikaanse voetbalcompetitie MLS was al op 5 november afgelopen en start weer op 25 februari. Om in vorm te blijven houdt Nick Marsman nu dus zijn conditie op peil door bij Feyenoord mee te trainen. Overigens staat Marsman nog tot eind 2023 onder contract bij de club van David Beckham, dus een overstap valt niet te verwachten.

Uiteraard zijn we benieuwd wie er van Arne Slot mee mogen naar de volgende stap in het programma van Feyenoord in de winterstop, het trainingskamp in Lagos.

Net binnen