'Manchester United pakt door na Casemiro: bod op Eredivisie-smaakmaker aanstaande'

Manchester United lijkt na het binnenhalen van Casemiro de pijlen vol op de Eredivisie te gaan richten. Zo lijkt niet Antony, maar Cody Gakpo het volgende transfertarget te gaan worden. De smaakmaker van PSV wordt al enige tijd als optie achter die van Ajax genoemd. De keuze in Manchester lijkt nu te zijn gemaakt.

Zo laat Jason Burt, verslaggever van The Telegraph, weten dat er geluiden rond de club te horen zijn dat Gakpo de volgende aanwinst moet gaan worden. Manchester United is de gehele zomer al druk bezig met het binnenhalen van een nieuwe aanvaller. Antony zou de gedroomde kandidaat van Erik ten Hag zijn. Echter werkt Ajax niet echt mee, ten ongenoegen van de Braziliaan.

Gakpo klinkt al enige tijd als optie achter Antony en lijkt nu dé kandidaat te zijn geworden. Ajax zou immers een bod van maar liefst tachtig miljoen op Antony hebben afgeslagen. "Nu Casemiro is getekend, hoor ik dat Manchester United klaar is om alles uit de kast te halen voor Cody Gakpo", stelt Burt op Twitter. "Het bod op de aanvaller van PSV Eindhoven is aanstaande."