Ten Hag begrijpt kritiek na Feyenoord-uitspraken niet: ‘Wij presteerden beter’

Erik ten Hag heeft in een interview met Ajax TV teruggeblikt op de overwinning van Ajax op Feyenoord (3-2). In dit interview haakte Ten Hag in op zijn eerdere uitspraken na afloop van de wedstrijd. Hierin liet de Ajax-trainer weten dat de overwinning verdiend was en dat Feyenoord werd weggevaagd.

Op deze uitspraken komt Ten Hag, ondanks de kritiek, niet op terug. De oefenmeester gaat er iets dieper op in. “Wij hadden het laatste half uur het vermogen om Feyenoord op eigen helft vast te zetten. Ze konden niet meer onder onze druk uit komen. Feyenoord speelde goed, maar de prestatie van Ajax was beter." Ten Hag was trots met de prestatie va zijn ploeg. “Ik zeg het niet vaak, maar zondag was ik echt trots op de ploeg. Deze prestatie was broodnodig. Ik hoop dat we de winst mee kunnen nemen in het vervolg van het seizoen."

Twijfel over langer verblijf Ten Hag

De naam van Erik ten Hag verschijnt inmiddels bijna dagelijks in het nieuws. De trainer zou onder grote interesse van diverse clubs staan, waaronder Manchester United. Er zou al een gesprek tussen de twee partijen zijn geweest en het is nog maar de vraag of Ten Hag ook na de zomer nog trainer van Ajax is.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over Ajax - Feyenoord’

Deze spelers kwamen uit voor Ajax en Feyenoord; het beste elftal

Pérez hard voor Ajax-spelers na Klassieker: "De club is chic, maar dit vind ik raar"

André Onana betrokken bij ernstig auto-ongeluk (heftige beelden)

Derksen heeft geen goed woord over voor gedrag Ajacieden: 'Hingen mij de strot uit'

El Ahmadi: ‘Ik had Antony doormidden getrapt als er geen VAR was’

Shirt-dief Antony heeft spijt: "Heb het teruggebracht bij Ajax"

Feyenoord-doelman vertrekt