Komt Feyenoord weer als winnaar uit de strijd in kraker tegen PSV? Zet in en win!

De Kuip maakt zich zondagmiddag op voor de Eredivisie-kraker tussen koploper Feyenoord en nummer drie PSV. Slaan de Rotterdammers een belangrijke slag in de titelstrijd of verkleinen de Eindhovenaren het gat tot één punt? Jack’s Casino zet de mooiste odds voor je op een rijtje!

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Feyenoord op voorhand favoriet

De voorgaande tien Eredivisie-ontmoetingen tussen deze ploegen in De Kuip bieden PSV weinig houvast. In die edities kwam de club uit Eindhoven slechts tweemaal als winnaar uit de bus. Ook de huidige stand in de Eredivisie spreekt in het voordeel van Feyenoord, dat een voorsprong van vier punten heeft op PSV. Weet de Stadionclub de titelconcurrent uit Noord-Brabant te verslaan?

Feyenoord wint van PSV (2.28)

Veerman in vorm

Na vier wedstrijden als reservespeler te hebben toegekeken verscheen Joey Veerman vorige week zaterdag tegen Go Ahead Eagles (2-0) weer eens aan de aftrap. De middenvelder van PSV bekroonde zijn rentree in de basis met een doelpunt. De verwachting is dat Veerman ook tegen Feyenoord in de basiself mag opdraven. Komt hij in De Kuip tot scoren?

Joey Veerman scoort (6.50)

Effectiviteit pur sang in eerste helft

Feyenoord en scoren in de eerste helft is na de winterstop een gouden combinatie gebleken. In de maand januari speelde de ploeg van Arne Slot in totaal zes officiële duels (alle competities). In drie van die wedstrijden maakten de Rotterdammers telkens twee treffers voor rust. Zet Feyenoord deze 'scoring streak' in februari door en verschalkt het PSV met twee doelpunten in het eerste bedrijf?

Meer dan 1.5 goals voor Feyenoord (5.60)