Transferchaos in Eindhoven: wie komt er bij en wie gaat er nog weg?

PSV kent een chaotische winterse transferperiode. Vlak voor de jaarwisseling zagen de Eindhovenaren topspeler Cody Gakpo voor een recordbedrag vertrekken naar Liverpool en daarnaast werd ook Noni Madueke verkocht. De club uit Eindhoven versterkte zich op haar beurt met de Portugese aanvaller Fabio Silva, maar is nog niet klaar op de transfermarkt. Welke spelers gaan PSV versterken en wie vertrekt er nog uit Eindhoven?

PSV ziet bod op Branthwaite afgewezen worden

Volgens Rik Elfrink zijn PSV en Everton niet tot een akkoord gekomen over de definitieve overname van Jarrad Branthwaite. De Eindhovenaren zouden de Engelse verdediger, die momenteel op huurbasis in Eindhoven speelt, definitief willen inlijven deze winter. Everton gaat hier echter niet in mee. PSV doet waarschijnlijk in de zomer nog een poging.

Concurrentie voor komst Thorgan Hazard

PSV ziet in Thorgan Hazard de ideale versterking voorin. De Belg moet in Eindhoven de leegte opvullen die Madueke en Gakpo hebben achtergelaten. Volgens Telegraaf-journalist Jeroen Kapteijns wil Everton roet in het eten gooien en is de Engelse club ook geïnteresseerd in de Belgische aanvaller, die op een zijspoor zit bij Borussia Dortmund. Hazard is naar verluidt in gesprek met PSV en heeft interesse in een overgang naar Eindhoven.

Max vertrekt mogelijk, Van Aanholt op de verlanglijst

Philip Max kan naar verluidt Eindhoven verlaten en PSV is bereid om de Duitse verdediger te laten vertrekken. Eintracht Frankfurt twijfelt echter over het financiële plaatje. Indien Max vertrekt uit het Philips Stadion wil PSV Patrick van Aanholt aantrekken. De linkervleugelverdediger speelde in de jeugd van PSV alvorens hij in 2007 naar de jeugdopleiding van Chelsea vertrok.

PSV nog altijd op zoek naar opvolger voor Gakpo

PSV klopte aan bij Danjuma, Malen, Tsygankov, Nakamura, Bryan Gil, Elanga, Sulemana, Januzaj en Hazard. Een flinke waslijst aan namen die in Eindhoven de revue zijn gepasseerd. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn er meerdere gegadigden voor Elanga van Manchester United en daarnaast staat Bryan Gil op het punt om te vertrekken naar Sevilla. Danjuma en Tsygankov tekenden eerder al voor respectievelijk Tottenham Hotspur en Girona FC, terwijl Sulemana nog altijd bij Stade Rennes aan spelen toekomt. Volgens Rik Elfrink is de komst van Januzaj niet aan de orde, omdat PSV vol inzet op de komst van Hazard en 'héél misschien' Elanga. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl