Fabrizio Romano: 'Transfer aanstaande voor sterkhouder Ajax'

Fabrizio Romano meldt dat Edson Álvarez Ajax snel zal verlaten. De sterspeler van de Amsterdammers staat in de belangstelling van Borussia Dortmund en volgens de transfergoeroe willen de Duitsers doorpakken.

Transfer kwestie van dagen

Romano meldt zondagochtend dat Borussia Dortmund vaart wil zetten achter de komst van Álvarez. De Mexicaan wordt al een tijdje gevolgd door de nummer twee van de Bundesliga. Volgens de Italiaanse kenner wil Dortmund het papierwerk binnen enkele dagen afronden. Meerdere bronnen meldden eerder dat Sébastien Haller een grote rol speelt in de transfer. De voormalig Ajacied zou zijn oud-ploeggenoot maar wat graag naar Dortmund zien komen. 

Van den Boomen komende week medisch gekeurd

Romano meldt ook dat Branco van den Boomen komende week medisch gekeurd zal worden door Ajax. De middenvelder van Toulouse is transfervrij en gaat de overstap naar Amsterdam maken. Volgens Romano heeft de Nederlander een project bij Ajax verkozen boven 4 of 5 andere clubs. Onder meer PSV en Feyenoord waren ook geïnteresseerd in de diensten van de spelmaker. 

Feyenoord-doelman vertrekt