'Feyenoord kan overbodige verdediger alsnog verkopen'

Feyenoord kan een overbodige verdediger mogelijk spoedig verkopen. Marcus Pedersen kwam terug bij de club na zijn huurperiode bij Sassuolo, maar de 23-jarige rechtsachter kan snel verkocht worden. Volgens Tipsbladet toont FC Kopenhagen interesse in de Noorse verdediger.

Vertrekt Marcus Pedersen bij Feyenoord?

Vorig jaar kwamen Feyenoord en Sassuolo een koopoptie van zes miljoen euro overeen, die zou worden geactiveerd als Sassuolo zich handhaafde in de Serie A. Dit gebeurde niet, zo degradeerde de club. Pedersen keerder hierop terug bij Feyenoord, dat echter niet meer op hem lijkt te rekenen. FC Kopenhagen is in de zoektocht naar een rechtsachter, uitgekomen bij Pedersen. Hij is echter niet de eerste keuze voor FC Kopenhagen, die hun pijlen hebben gericht op Rodrigo Huescas van Cruz Azul.

Marcus Pedersen bij Feyenoord

Feyenoord pikte Marcus Pedersen in de zomer van 2021 voor 2 miljoen euro op bij het Noorse Molde. De verdediger droeg tot dusver 88 keer het shirt van de Rotterdammers en was goed voor één doelpunt en zeven assists. De international van Noorwegen werd in zijn zoektocht naar een nieuwe club aangeboden bij een fanaccount.

Feyenoord-doelman vertrekt