Throwback: Gijp grapt bij Voetbal Inside over Sneijder: “Zit geen stoel in zijn Hummer”

René van der Gijp heeft aan de tafels van VI veel ludieke momenten meegemaakt. Op het internet zijn er talloze video's te vinden van zijn beste grappen. Van der Gijp maakte vandaag in 2010 misschien wel zijn meest memorabele grap door samen met Johan Derksen in te gaan op het gedrag en de auto van Wesley Sneijder.

Sneijder zou in een Hummer door het centrum van Utrecht zijn gereden, de enorme auto er hebben geparkeerd en vervolgens door bodyguards begeleid zijn. Derksen liet zijn onbegrip blijken over het gedrag van Sneijder en keurde ook zijn auto af. Zo zou een Hummer volgens de analyticus te groot en milieuonvriendelijk zijn. Derksen ging nog even door en ook Van der Gijp had nog wat toe te voegen: "Het schijnt dat ze zijn kussentje van de autostoel hebben weggehaald en dat die nu staat achter het stuur, er zitten helemaal geen stoelen in die auto!" 

De heren van VI over Wesley Sneijder

Yolanthe kon er wel om lachen

Sneijder kon er wel om lachen, zo liet hij later weten in een uitzending van Voetbal Inside."Het is humor, ik ben hier zelf ook van. Ik lig er dan ook niet wakker van, maar het moet niet te persoonlijk worden." Wilfred Genee voegt nog toe dat Yolanthe, de ex-vriendin van Sneijder, in zijn radioprogramma liet weten wel te kunnen lachen om de grappen over haar toenmalig partner.