Drama tijdens trainingskamp in Oostenrijk: 'Ajacied loopt hele zware knieblessure op'

Sean Klaiber heeft het trainingskamp van Ajax in Bramberg am Wildkogel verlaten. De rechtsback raakte tijdens een partijspel op training ogenschijnlijk zwaar geblesseerd aan zijn knie en heeft Oostenrijk inmiddels verlaten. Er wordt gevreesd voor een kruisbandblessure, zo meldt Voetbal International.

"Klaiber liep donderdagochtend tijdens een partijspel een knieblessure op en moest direct de strijd staken. De verdediger ging schreeuwend van de pijn naar de grond. Klaiber stapte donderdagmiddag op krukken in het vliegtuig terug naar Nederland, waar de ernst van de kwetsuur de komende dagen verder zal worden onderzocht', vervolgt het medium. 'De vrees is een kruisbandblessure, waarmee Klaiber ongeveer negen maanden zal moeten toekijken."

De rechtsback kwam een jaar geleden voor circa vijf miljoen euro over van FC Utrecht, maar in Amsterdam kon hij geen potten breken. Na de doorbraak van Devyne Rensch is hij in Amsterdam derde rechtsback, want ook Noussair Mazraoui staat nog bij Ajax onder contract. Klaiber stond deze zomer op de nominatie om te vertrekken, maar door dat plan kan een streep.