Heftig! 'Absentie Ihattaren heeft te maken met dreiging van criminelen'

De mysterieuze absentie van Mo Ihattaren bij Ajax heeft een heftige wending aangenomen. De aanvaller van Ajax zou in het vizier zijn van criminelen. Dat weet De Telegraaf zondagavond te melden. Het zou alles te maken hebben met een relatie.

Zo weet het medium te brengen dat er rond Ihattaren sprake is van 'ernstige veiligheidsrisico's vanuit het criminele milieu', Het zou alles te maken hebben met een relatie die Ihattaren kreeg met een jonge vrouw uit zijn eigen omgeving. Veiligheidsexperts zouden het niet verantwoord vinden als Ihattaren bij Ajax zou verschijnen.

Bedreigingen Ihattaren

Wat er precies aan de hand is blijft nog deels onduidelijk. Volgens De Telegraaf zou de dreiging komen nadat de relatie van Ihattaren met de vrouw uitlekte bij haar familie. Als gevolg zouden er ernstige bedreigingen richting Ihattaren zijn ontstaan. De Telegraaf geeft aan dat het nog onduidelijk is in hoeverre de problemen rond Ihattaren zijn opgelost. Wel geven ze aan dat na gespreken tussen Ajax, veiligheidexperts en de voetballer zelf is besloten dat Ihattaren tijdelijk niet op bekende plekken zijn gezicht zou laten zien. 

Feyenoord-doelman vertrekt