In beeld: De marktwaarde-updates van PSV (grootste stijgers en dalers)

PSV is bezig aan een goed seizoen. De ploeg van trainer Roger Schmidt doet nog altijd mee om de titel terwijl er ook nog in de Conference League en KNVB Beker gevoetbald wordt. In de marktwaarde-updates van Transfermarkt zijn de grootste stijgers en dalers van de club uit Eindhoven terug te zien.

Ibrahim Sangaré is de speler die het meest in waarde is gestegen. De middenvelder kent een sterk seizoen en liet ook in de Afrika Cup namens Ivoorkust zien een steunpilaar op het middenveld te zijn. Sangaré steeg van 10 naar 14 miljoen euro. Een andere speler die flink is gestegen is Yorbe Vertessen. De 21-jarige Belg steeg met 2,3 miljoen naar een waarde van 3,5 miljoen euro. Na Vertessen is Armando Obispo een speler die aardig in waarde is gestegen. De centrale verdediger steeg van 2 naar 3 miljoen euro.

Ondanks de stijgingen zijn er ook een aantal spelers fors gedaald. Philipp Max staat bovenaan de lijst met grootste dalers. De linksachter zakte in waarde van 12 naar 8 miljoen euro. De Duitser wordt gevolgd door Carlos Vinícius. De Braziliaanse spits zakte met 3 miljoen en staat nu op een waarde van 12 miljoen euro.

Feyenoord-doelman vertrekt