Alle oefenwedstrijden van Feyenoord op een rijtje

De voorbereiding op het aankomende seizoen is in volle gang. De eerste oefenwedstrijden zijn gespeeld en er staan nog een hoop op het programma. Dit zijn alle oefenwedstrijden van Feyenoord op een rijtje.

overzicht oefenwedstrijden van Feyenoord op een rijtje

Oefenwedstrijden van Feyenoord

Feyenoord begon de voorbereiding op het nieuwe seizoen op 26 juni. Onder leiding van Arne Slot speelde het met 1-1 gelijk tegen KAA Gent, waar Naoufal Bannis trefzeker was. De tweede oefenwedstrijd staat gepland op zaterdag 3 juli. Dan speelt Feyenoord om 13:30 uur tegen AEK Athene. Op 17 juli oefent Feyenoord tegen Weder Bremen.

Tussen de oefenwedstrijden door moet Feyenoord de opwachting maken in de voorronde van de Conference League. Op 22 juli staat er een uitwedstrijd tegen Decic of Drita op het programma. Drie dagen later staat er nog een oefenwedstrijd tegen PAOK op het programma en als laatst oefent het op 1 augustus nog tegen degradant ADO Den Haag.

Eerste Eredivisie wedstrijden van Feyenoord

De eerste Eredivisie wedstrijd voor Feyenoord staat op 15 augustus op het programma. Dan moet het een uitwedstrijd spelen tegen Willem II. De eerste topper speelt Feyenoord op 19 september in Eindhoven tegen PSV.