Wijndal beleefde mooie avonturen met Noa Lang en noemt een voorbeeld

Owen Wijndal is erg positief over Noa Lang. De linksback die door Ajax is verhuurd aan Royal Antwerp heeft mooie momenten beleefd met de PSV’er. Dat leverde volgens Wijndal ook leuke avonturen op.

Wijndal was de eerste die wist van het nummer van Noa Lang ‘7K Op je Feestje’: “Dat is echt al jaren geleden. Dat het zo groot zou worden, had niemand verwacht.” 

Grappig avontuur

De verdediger kenmerkt Lang als een ‘hele lieve jongen’ en noemt een voorbeeld van een moment dat ze samen beleefden bij Oranje onder 16: “Mooie avonturen hebben we zeker samen beleefd. Het was midden in de nacht. Iedereen moest al slapen want de volgende dag stond er een wedstrijd op het programma. Zaten we ineens achter elkaar aan te rennen in de gang. Had de ene waarschijnlijk weer iets vervelends met de andere gedaan. Wel lachen natuurlijk. Ik probeerde hem te pakken. Tot de bondscoach plots voor mijn neus stond: Wat zijn jullie hier – verdomme – allemaal aan het doen? Kregen we daar ook nog gezeik mee, ik iets meer dan Noa, herinner ik me. Omdat ik geen kant op kon. Die Lang, die sprintte gewoon nog een stukkie door.”