'Feyenoord voert race tegen de klok om transfer Rodríquez af te ronden'

Het wordt voor Feyenoord 'een race tegen de klok' om Luciano Rodríquez nog voor de transferdeadline vast te leggen, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Naar verluidt is de rechterspits van het Uruguayaanse Liverpool FC Montevideo persoonlijk zo goed als rond met Feyenoord, maar dat wil nog niet zeggen dat alles in kannen en kruiken is. Volgens het AD is het laten plaatsvinden van een medische keuring 'een serieus probleem', omdat Rodríquez deze week op pad is met Uruguay Onder 23.

Daarnaast zijn er 'meer kleine plooien die binnen twee dagen moeten worden gladgetrokken'. "In Rotterdam klinkt het bij ingewijden dat een transfer nabij is maar er is gereed twijfel of alles inderdaad op tijd kan worden afgerond", aldus het AD. Feyenoord heeft nog tot donderdagavond om de twintigjarige aanvaller vast te leggen.

Rodríguez moet trainer Arne Slot meer mogelijkheden bieden op de vleugels, al klinken er geluiden dat de Zuid-Amerikaan een periode van gewenning nodig zal hebben om echt van waarde te kunnen zijn in De Kuip.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers