Peter Bosz genoemd als opvolger Giovanni van Bronckhorst: "Dat willen alle Feyenoord-fans"

Mocht Feyenoord na dit seizoen afscheid nemen van Giovanni van Bronckhorst, dan moet het op zoek naar een nieuwe trainer. Jan Everse weet wel wie zijn opvolger moet worden: "Peter Bosz. Zijn elftallen spelen altijd goed voetbal en hij heeft een mooie visie." Bosz was tussen 2006 en 2009 als technisch manager werkzaam bij Feyenoord en haalde sailant genoeg Giovanni van Bronckhorst naar Feyenoord.

"Ik denk dat de supporters van Feyenoord allemaal wel met hem in zee zouden willen gaan. Als Gio zou opstappen of ze zouden samen beslissen om de samenwerking te stoppen, dan moet je kijken naar een nieuwe trainer. Dan zou ik Bosz halen," is Everse van mening in FC Rijnmond.

Vraag is: Wordt Peter Bosz de nieuwe trainer van Feyenoord? 

Hele uitzending

Wat zouden de Ajax-fans ervan vinden als Bosz - voormalig trainer ook van Vitesse - weer aan de slag gaat in Rotterdam bij de aartsrivaal? Overigens heeft Bosz een verleden bij Feyenoord. Als speler won Bosz eenmaal de landstitel (1993) en driemaal de beker (1992, 1994 en 1995) met Feyenoord . In de zomer van 1996 vertrok Bosz uit De Kuip om achtereenvolgens voor JEF United (Japan), Hansa Rostock (Duitsland), NAC en weer JEF United uit te komen.