'PSV ziet geblesseerden terugkeren; eentje gelijk weer in de basis'

PSV ziet de ziekenboeg langzaam leegstromen. Zo keert Walter Benítez terug in het doel bij de Eindhovenaren.. De Argentijnse goalie lag er sinds begin maart uit met een knieblessure. Zaterdagavond tegen Excelsior neemt hij de plek van Joël Drommel gelijk weer in. Ook Jarrad Branthwaite, Olivier Boscagli en Anwar El-Ghazi keren terug. 

Laatstgenoemde was ziek en miste daardoor de halve finale tegen Spakenburg. Olivier Boscagli werd uit voorzorg buiten de selectie gehouden, omdat de amateurs op een kunstgrasveld spelen. Branthwaite keert terug van een blessure. Naar verwachting starten hij en El-Ghazi op de bank bij de Eindhovenaren.

Keeperskwestie

Benitez miste in totaal zes wedstrijden van PSV. In die duels verdedigde Drommel het doel en moest hij zeven keer vissen. Van Nistelrooij was desondanks niet ontevreden over zijn tweede doelman: "Hij zal de bekerfinale weer keepen, maar nu is Benítez weer fit en dus kunnen we verwachten dat hij weer onder de lat staat zaterdag. Hij is terug van een blessure en gaat weer spelen", zo vertelde de oefenmeester op de persconferentie.